Kalmar idag

hejhejj .

va uppe te , kl 04:00 igår -.- så äe helt dö nu typ ;p men idag ska man åka in te kalmar o träffa sin lilla kusin , som knappt är en vecka :') så de ska bli mys (y) sen senare idag vet jag nt vad jag ska göra , men får hitta på nåt . Ahja nu ska jag göra mej iordning :)


klippen från Gbg ligger ute på ytb , men ni får leta upp dom själva (a)


Puussseeenn ;*

ojjssaan ..

Förlåt jag e så himla dålig på att uppdatera . men har varit borta så mke , så har inte hunnit och nu när jag har hunnit så har jag liks inte orkat riktigt . Men jag ska försöka bättra mej så mke jag kan (A)

Har ju varit i Helsingborg ! det va så hiimla mysigt . Dom vi var hos bodde i en lägenhet med sina två katter och en hund . Katterna Lovis och Soki ¨, så himla mysiga . Lovis klättrade i allt , medan Soki la sej i alla väskor hon kunde hitta x'd tex , hittade jag henne i min gitarrväska , haha hon sov där inne ;D Deras hund som var en Tollare , hette Ricky , han var 11 månader . Och han var världens goaste hund :) Och väligt lydig , hehe jämfört med vår hund (a) (Y)

Men idag ska man va med Becka , fixa filmerna sen besöket i Gööööttteeebbooorrrgg (Y):D Läggs antagligen ut på ytb , isf så lägger jag ut länk , på min Bdb och här såklart ;)

Och sen när man var i Helsingborg så ringde min mommo och sa att jag har fått en kusin till ! :D (Y) hon e så himla sööt , och hon heter Aaliyah. hihi jag älskar namnet ! Grattis till er lilla ängel (L) 

Aaliyah (L)




Ahja måste göra mej iordning nu  !

Puuussseen ;*


Vägen te helsingborg (Y):D

hah lilla sötnosen Ricky ;*



Varmt !

Hehjehj !


Har varit i Söderåkra , dessa dagar så har inte kunnat lägga ut något , tyvärr.


Men sommarvärmen e ju riktigt underbaar ! Men ibland blir de så varmt så känner att jag inte orkar vara ute riktigt .
Imon blir de att åka till kalmar väldigt tidigt , mamma ska vara med på möhippa så dom skulle väl planera upp detta imon . Medans dom gör de så ska jag försöka hitta några snygga jeans , topp. Sen blir det hem och hjlälpa mamma med att olja altanen vi ska få nya altanmöbler tydligen (y)
Sen på kvällen kanske jag och mamma åker till Helsingborg breor på om vi får möblerna imorron eller nt ...

I helsingborg bor då en gammal vän tilll mamma . Tror nt dom träffats på 6 år eller nåt sånt . Och samma med mej´, har tyvärr inte träffat henne heller sen 6 år tillbaka . Och de ska bli super KUL att träffa henne igen ! :)(L)

SPANIEN VANN VM OXÅ JU ! Wiiiihooo (Y) :D:D:D


MUmms :D


Hemma igen från två underbara dagar i Göteborg .

Aha hejehej !

Igår kom jag hem 22:45 typ.
Varken jag eller Becka ville hem , hade så fkn roligt så de är liks inte sant (Y) Var på Liseberg båda dagarna , hade sjukt kul .
På tåget Till gbg , så filmade vi en massa xd vi filmade andra folk , och så satte vi plastpåsar på huvet och gjorde hål framför ögonen och munnen ... haha vi hade sjukt tråkit där ett tag som ni kanske fattar (a)

Inne på Lisse var de väldigt mke folk men man behövde nt stå i kö i mer än 20-25 min på varje karusell så de va tjill-

På tåget påvägen hem åt vi Subway mackor som vi köpte på stationen .. Mmmm Subway ;D (bara becka som fattar)
Jag sov i en timme när becka var tråkig och läste bok -.- Becka va jätte snäll och filmade mej då(y) -.- Haha så filmade vi massa annat folk som sov oxå , de va sjukt kul (a) ;D
Ahja TUMMEN UUPPP för två av dom härligaste dagarna i mitt liv tsm med becka . Älskar dej !(L)

Idag blir det att rida "in" en häst hos några vi känner . hihi hästen e visst lite busi , så den stegrar och sparkar bakut . Men de klarar jag av får vi hoppas (y) Önska mej lycka till ;)


Bilder från Lise och Tåget :



Sopi .

hha Oj ;D

Lisebergsbanan :D

Uppsvinget (Y)

Långe jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Balder (Y)

Becka vann en stor kexchoklad ;o 1980 g och det var tack vare mej !

Biljetten :D

SMSa mej ?

Hejhej !

Aha sitter här o har nyss duschat(y) Ska klä på mej o sen packa för sen blire jue att åka till öland . Men alla smsar mej ! Kommer ha as tråååk i bilen ...

Men igår då så var man och köpte lite trosor , har tagit kort på två av dom ,

Trosorna e från ; Lindex 59.50 :-


Tre av dom ,





Men nu måste jag sminka mej , Pusseenn ;*

GBG-nästa

Hejhej .

Har varit i söderåkra hela helgen så har liks inte kunnat blogga nånting ,tyvärr;( men nu e jag i farten igen !

Har träffat Lite roliga personer i söderåkra när man var där . haha mys kul va de iaf! Snart blire att åka till mammas vänner som har två små barn . Imon blire att sova i tält på campingen Ekerum ... de e ju nt precis så att jag ser fram emot det , men de kan väl bli kul vem vet -.- 
När man kommer hem på söndagen så blire att packa inför måndagen , för då bär de av till Becan , sen tidigt på tisdag morgonen tar vi tåget till Göteborg ! Härligt värre ! och längtar som fan (Y)


RSS 2.0