Uscha !:S

Hejhej (;


Igår va de Terräng DM i Kalmar (y' 1800 m tror jag de va ... de va ju staffett då , när jag sprang kom jag tvåa (a'
Våra sjuor vann ! Så jävla överlägsna e vi :D(L) Sen var de bara att ta bussen hem . Helt slut var man när man kom tillbaka till skolan . Och då skulle man direkt till lektionen . Hahah på matten somnade jag (a'

Ikväll blir det att va med Jonna, Matilda och Cornelia. Dom sover här hela huset för oss själva jöh (y) (Bilder kommer ) Massa film och kul blire iaf ! Och imon blir det Kalmar med Cornelia och Matilda , ska kolla klänning till avslutningen ((:
Ahja . Bloggar mer sen (y)




Pussseeenn ;*




Jaha ...


MadeShoweenn !

Hejhej .

Förlåt för att inte ha uppdaterat bloggen , men haft fullt upp !

Hela helgen vart de Öland , va där med mommo eftersom mamma , Johan , Moffa , och Nicole åkte till England . Syslingen min var skit fin i sin brudklänning ! och alla andra va jätte fina &så . Grattis ! (L)

I måndags var de ju skola -.- sen hem och plugga prov.

Tisdag var de ofc skolan , sen hem göra sej iordning . Sen kom Annie , så åt jag och sen stack vi till... Madeshoweenn!
men precis innan vi skulle gå och möta annat folk så kommer hon på att hon glöm sin biljett , så vi fick ringa runt som satan  , men tillslut cyklade hon snabbt hem och hämtade den . Sen var de bara att gå in :D Skit kul! Massa folk va de , hhee fyfan jag och annie satt och skrattade tills vi grät (a' haha . (kommer Bilder )

Idag var de ju musikProfil då! Hahah idag övade vi på astridlindgren Musikalen ! (Y) Haha jag kommer skämma uuuutt mej ! Jag ska ju vara Karlsson på taket -.- He men de blir nog kul (Y) Bloggar mer när jag får tid över !




Pusseeenn ;*




haha tog massa bilder men orkar inte lägga upp alla ! :)



finns oxå en liten del av showen på youtube !
http://www.youtube.com/watch?v=z2RiKtSKIMw&feature=youtube_gdata
allla kooolllar ! :D



Öland hela helgen

Hejhej sötnowsar !


Aha nu sitter man på öland , hemma hos Mommo och Moffa . Mamma ,Moffa , Mamma , Moster och mammas kille sitter nu på flyget påväg till england , dom e framme om en stund. Själv ville man hänga med mej fick ju inte ;o så sitter hemma med mommo ist :) Hon kollar på Tv och jag e Osocial vi datan (aa' jag har sjuukt tråkigt !
Menmen , blir väl roligare sen .. kanske ,d Bloggar nog mer sen .



Puusseeennn ;*




Uscha på bilden !


15:12

Hejhej !


Måndags : Upp på morronen , göra sej iordning...skola. Hem , ut med hunden , cykla till stallet. Red Mystik , och de gick väl bra , men fick kämpa rätt länge för att få han gå på tygel men sen gick han hela lektionen ! (Y)

Tisdags: Upp på morronen , gör mej iorning , skola. Hem ut med hund, plugga , datan .. (y

Onsdags: Upp som vanligt till skolan , hade musikprofil , alltid lika kul ju ;)) hem ut me hunden , data (a)

Och nu idag , e man ledig , härligthärligt . Idag händer de väl inte s¨å mke , mer en slapp dag . Imon blir de becka och annie, och conne , sen hämtar pappa mej , och sen på kvällen kör han mej till Öland . Ska ju vara hon mommo och moffa för mamma och Johan ska till England (London ) ;oo jag ville oxå med men dom ska på bröllop , min mammas kusse ska gifta sej . Grattis !! Love you . xxoo bloggar mer imon .

Pusseeenn ;*


23:30

Förlåt att jag är lite seg på att uppdatera bloggen !

Men igår va de ju skola till halv tre , sen stack man hem till becka med ; Anton , Adam , Rebecka , Jag och Annie (Y)  Sen stack vi till stan , åt och jag becka annie gick på NybroMarknad i regnet , jätte mysigt -.- men kul hade vi ändå! Sen hyrde vi tjejor film , och handlade Godis på Öb , och sen tog en fika på Mc Donalds , HÄLSOSAMT yaoo (Y) Sen åkte vi tjejer hem till Becka medans Adam och Anton spelade fotbolls match . Vi Sjöng Lips , haha jag ägde sönder xD Och sen kollade vi på "Paranormal Activity" , asso den va ju läskig på ett sätt men den va inte så läskig som alla sa ... men man skrek väl lite (a Sen efter filmen sjöng vi Lips igen , jätte kul hade vi !:) Sen gick vi och la oss . Mitt i natten vet inte vad klockan var , så vaknade jag av att jag stog mitt i Beckas vardagsrum !;O Antagligen gått i sömnen ... jag e sjuk ... sen på morgonen hade Becka tydligen varit på toa , sen när hon hade kommit ut så hade jag suttit upp i sängen och bara stirrat rätt ut , och becka hade typ pratat med mej men jag hade inte svarat så hon la mej ner  xd  stackars annie och becka , undrar vad jag höll på med egentligen ;D
Men väldigt lyckad dag /natt ! loveya .

Idag , blev de först att åka hem och hjälpa mamma med lillsyrrans 9år kalas inte så kul men gjorde de för Bellas skull (L) sen gick jag hem till Beckas pappa och där var Anton , ofc Becka , Adam och Annie . Tsm gick vi till tågstationen , och åkte in till kalmar . Där kollade vi på Bio , as kul film , " En galen natt" den måste alla se ! :D Sen åkte man buss hem , sov en stund men inte länge =) älskar att åka buss (a) Aja bloggar NOG mer imon hehe .



Puuusseen :*


Orientering (Y) -.-'

Hejhej !


aha idag va de orientering då , jippi ! :D De suger -.- men denna ggn gick jag inte vilse (Y) jag lyckades ta mej igenom både statsochskogs orienteringen .. otroligt ju ;d Men först var hela skolan på madesjövallen , och så va de sexkamp där , asso jag suger serriöst på säckhoppning , jag och annie puttade varann hela tiden så kom aldrig in i mål (Y)
sen va de massa annat , ägde ju OFC annie på allt , hon fick väl noll på allt , eller hur annie ? ;D haha nedå du va jätte duktig ! ;* och de regnade ju och va piss kallt så de va inte precis så att man bara kunde sätta sej ner , nä man fick gå hela tiden -.- hatar orientering :D(Y)





Annie och jag vi e GODA vänner ! (L) 

19:25

Hejhej !


Igår va de ju skola .. men de har ändå varit en härlig helg (Y)

Idag var de ju självklart &så skola , men idag va vi typ och dansade i OG-hallen . De va super kul (Y) Noot .
De sög, men efter hade man ju håltimme i två timmar ! :D så stack hem .
   Efter skolan gick man hem med annie och Becka hem till mej . Så gjorde vi engelskan -.- och sen stack vi ut en stund. Hhaa damp som vanligt :)) ÄlskarErTjejer .(L)

Och imon blir de ju orientering , som jag seriöst hatar . Varje ggn vi har orienterin har jag sprungit vilse ;o fattar inte hur dom ens kan låta mej vara med ,dom får ju ändå säkert leta efter mej tillslut ;S Ahja , önska mej lycka till (Y)


Puusseeenn ;*








Högtalare!

Idag var man med Cornelia en stund , mysigt (Y)

Och sen kom pappa och hämtade mej , sen åkte vi till mediamarkt för att kolla högtalare till mej , men hittade inga jag vill ha så åkte till netonet och där hittade jag ett par jätte bra ! Sjukt bra e dom . Och dom kostade ändå bara 599KR och det är inte så farligt , tanke på hur bra dom är (a) Bloggar mer imon !


Pusseeennn ;*


Grattisss Isabell

1Maj !


Idag fyller min lillsiss år . Isabell , 9år .

Grattis Gumman , älskar dej :) <3



'

Alla grattar !(;


Valborg

hejhej .

Nu sitter man och spelar gitarr då(y) och är piss trött ;s

Igår:

Igår va det skola , tråk... sen gick man hem och så köpte glass (a) sen åkte jag och mamma till Hagby , och ställde oss på en busshållplats och väntade på mammaskille (johan) och han barn (tilda,Tyra) sen åkte vi till några av johans kompisar . Och så åt vi och myste lite innan vi gick till majbrasan . Efter vi kollat ett tag så gick vi hem till johans kompisar . dom hade världens mysigaste hund , som jag myste med resten av hela kvällen ! Vid kl1 eller nåt åkte vi
hem .

Pusseeenn ;*




Fiffi älskar att kramas iaf ! :*


RSS 2.0