säg att min blogg är bäst annars..

nejjjeeee , bara skojar . kan inte precis säga att jag är så duktig på att hålla bloggen uppdaterad..hehe. menmen ni får vara nöjda med det jag lägger in, har nt så mycket tid jö.

kom nyss hem från träningen så har duschat och sitter nu och äter godis..usch vicken tjockis jagär- träningen gick iaf hyffsat , fast nä de gjorde den inte ändå. typ först bet jag mej i läppen så de började blöda , sen ramlade jag och skrapade armar och ben , och sen fick jag as ont i huvet. jadå låter super toppen lyckat (y)fast ne.
menmen allting kan inte alltid vara bra.

typ inte gjort något "jobbit" i skolan idag (y) har varit fixare så har bara städat (knappt ingenting) och stått i kaffan och skämt ut mej för jag kan absolut inte räkna , pff. men as go dag iaf .

imon blire orienteringsdag. får se om man springer vilse igen .. som jag alltid lyckas göra. men hoppas på att jag och matilda lyckas springa rätt iaf. pallar inte sitta på en stubbe i två timmar igen och äta blåbär . dör om de händer igen . hah :D
men nu ska jag se film puss.


ohja EGO stort ego på mig


underbart säger jag!

hellluuuuu !

sitter hemma utan smink och känner mej allmänt ofräsch ;o nemen kom nyss hem från anna. Hade en underbar dag/kväll/natt med allt skänt folk man träffade. så tack , ni gjorde min dag!
gick upp vid elva nånting när anna vaknade .. hihi hon tycker inte om mej för jag vill gå upp (a)
åt typ frukust och sen drog jag hem.
så nu sitter jag vid datan och drygar för att senare göra mig iordning och dra iväg , till en förhoppningsvis galen kväll! sjukt taggad.
sover hos annie i natt (om ni ville veta)

imon har man konfa vid 10 på morgonen .. as gutt. fast nä.
och senare är de match som jag inte blev uttagen till för dom trodde jag är `sjuk fortfarande .. fy va less jag blev :(
menmen slipper stå över en match igen , och de är sjukt gutt ju!

men nu ska jag vara social med min mammiii ,

PUSS på er !






RANDOM BILDER :



I see u .



MeMyself



älskar dig bästavän.

orkar nt lägga upp fler :$$ kyss


Acting så damn mysterious

jajjemen sitter och spelar "price tag med Jessie J" så sjukt skön låt att spela på gitarr ! hihi (a)
idag har dagen vart dryg. gick till fyra & har typ bara vart flum idag .. haha.
på franskalektionen så slogs jag och annie som vanligt , men jag spättade annie med en penna så de gick hål, va faktiskt inte meningen men hon förtjänar det :D:D älskardig .
imon är de nybromarknad ju , vilka ser man där?
fredag kommer iaf spenderas med anna och annat härligt folk !
lördag blir de kanske hem till annie för att sova där över natten , hihi mysit värre! och söndag är de match och konfa .. min helg då . får hoppas på en lyckad helg ivarje fall :D!

men nu ska jag ut en runda tror jag , sakna mig inte för mycke (a)

PUSS

It's not about the money , money , money
We don't need your money, money , money
We just wanna make the world dance
forget about the price tag


videoinlägg .. bara för tiffany har tråkigt !



som sagt har tråkigt .. men är de så konstigt ? läser utvandrarna liksom :(


Tiffany hatar vädret ja.

Onsdag , inte vanlig skoldag idag iaf (Y) så missade no:n och matten . hade danstema , och det började vid kl 10 så hade sovmorgon. såå sjukt gutt!

& vädret , nu tänker jag klaga ;ooo på lovet vare ju världens underbaraste väder ! låg liksom i bikini och solade. nu har de varit svinkallt varenda dag hela den här veckan , och helgen. asso j*vla april//maj väder . sur blir jag !
och jag som vill ligga i typ 30 + & steka sönder .. :(

ahja man får väll bara gilla läget.


dagen har ändå varit bra.. är bara besviken att jag är sjuk så får inte vara med på matchen mot blomstermåla idag. tummen ner på de . men hoppas verkligen att tjejerna i madesjö köttar dom (a) !
annars är de match på söndag igen (hemma) som jag hoppas att jag är uttagen till ;)

men nu ska jag städa klart mitt rum .. sen ner och köpa gratis sms och hårnålar :D

PUSS


miss the sun 


jadu

Nemen oj va länge sen ;D

haha , nu kan jag ju dock inte ge nån ursäkt för att inte ha bloggat på hur länge som helst ! har bara inte haft lusten att göra det antar jag. Och varje gång har jag ju sagt att nu ska jag verkligen blogga varje dag för er , men har inte riktigt hållt mitt löfte där... usch dålig stil av mig.
så den här gången tänker jag inte lova nåt . ni får helt enkelt kommentera lite mer , sprida den vidare . så man får ha lite och göra och inte bara skriva om sina långa dagar liksom. Men ska göra mitt bästa för att komma ihåg att blogga .. ska FÖRSÖKA ! hihih (a)




bild på lilla jag .
kyss


RSS 2.0