tiffany är trött .

tjoooooooh

Hemma från go träning , och lika trött som vanligt.
Va i stallet idag som vanligt innan . hade Hilma ...som va ovanligt busig idag. när vi skulle trava igång började hon sparka bakut , men jag fick henne och bli lugn igen. sen när vi skulle trava och gallopera fram dom som vi själva ville då blev hon sur när hon inte fick gallopera och trava när och hur hon ville , då bockade hon av mej. härligt , landade mitt på rumpan så min magsäck trycktes ihop och jag spydde typ. Gjorde as ont ett tag .. sen blev jag bara yr och svimfärdig antagligen för att jag kom i chock tillsåtnd. Iaf fick jag gå ut en stund , Ingrid fick kolla till mej, sen satte jag upp på hästen igen och skrittade och travade lite , sen fick jag gå ut med henne och rykta henne. Kändes så dumt om jag inte suttit upp igen , vill ju inte ge upp!

jaja , nu ska jag spela gitarr , sen ner o kolla tv . och sen dejta sängen 

Puss loveya!


2011-01-30

Söndag ... usch tycker inte om söndagar när man vet att imorgon ska man upp tidigt till skolan. Går de att bli mer drygt ?
Idag vaknade man vid halv tolv eller nåt , skiiiit trött verkligen. Åkte in till kalmar eftersom både Tilda och Tyra skulle på dans . Satt i en timme typ och kollade på Tyra , men sen när hon var klar drog jag , mamma , johan och Tyra till coop. heh.
kollade systemkamera ( som jag kommer få i konfermations present ) och skor ... va påväg att köpa ett par skor , men ångrade mej. Får bli nån annan ggn.

Nu ska jag plugga , har matte tills imon , franska tills på tisdag , onsdag musikprov , torsdag engelska , fredag prov... blir pluugg hela veckan :( får se om jag ens har nån tid att blogga !

Ahja nu tänker jag köra på google översätt till texten jag ska skriva på franska , hihi NAJS .

Puss loveya


Me&my guitar


lördag

hejhej !

haha , videoinlägget igår va oslagbart , de måste ni hålla med om ?;)

iaf nu sitter jag och äter klubba och har vart på fotbollsträning i morse... riktigt dryg träning. Jaja man ska inte klaga !
idag blire bara att tade lugnt . sjukt trött !

hade puss !

hade sjukt kul med matilda igår , galet kul som vi alltid har gumms ! måste verkligen göraas om ÄLSKAR DEJ(L)


första videoinlägget ! (oseriöst)



Hahaha , matilda och jag har kul som vanligt ! DAMP kallas det , grymt oseriöst inlägg men grymt kul o se , HAHAHA

fredagsmyys!

hejhopp

sitter och målar naglarna...igen
har nyss kommit hem från skolan. asso hade 3 timmars håltimme ! så stack till Victoria med conne och becka och åt lunch där:) sen gick vi till lindex , köpte nagellack . sen vidare till torgEtt där köpte jag en finfin tröja (y) och sen in till villys o köpa GODIS. Sen hade tre timmar gått så drog till biblioteket där vi skulle leta rätt på böcker svara på frågor o sånt skit.. men fick iaf sluta vid två , en halvtimme tidigare (Y) as gött.

nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så jag kan fråga om hon kan skjutsa mej till Matilda , om hon nu kan va idag. isf sover jag där inatt ! ska spela in låt antagligen , så länkar sen isf :D!

Men nu ska jag måla naglarna klart . hade gutt !

puuuusss


go'natt

godnatt folket !

haha nu sitter jag vid datan är helt slut , borde egentligen sova ..men orkar nt :D sitter och målar naglarna , haha har grymt tråkigt ;)
imon är det FREDAG , sjukt skönt! kanske blir att dra te växjö o träffa en i helgen... men får se. Annars på lördag taggar man inför träning , längtar !

ahja puss go'natt sötisar ! loveya

lägger upp bilder på mej när jag va liten ... hihhi gööllit(a)


BIATCH ??

AWESOME !

vilka kinde jag hade ;$

vicket smile (a)


dagen faiil...

tjosan .

Hann inte blogga igår kväll hade fullt upp med att plugga , smsa , och duscha. haha.
Menmen idag slutade vi egentligen 10 i 4 men vi hade ingen lärare på matten så gick typ 10 minuter tidigare eller nåt, as gött vare att vara utan lärare ... så man kunde tare lite lugnt va helt jävla sluut asso.
Idag har jag typ haft min älsklings lärare (nnnnaaat) tre lektioner i rad , som varje torsdag! DRYGT.
Hemkunskap hade jag med. de va as kul hade ingen lärare där heller , bara en som kom o kollade oss ibland. Vi bakade typ en paj , jag gjorde maräng och fyllning , pajen smakade SKIT asså det var hemskt va äcklig den va! Fast inte mitt fel faktiskt(a) de va bara helt enkelt en äcklig paj... och sen gjorde killarna en peppakake sak , som blev as god! och så åt vi bakad potatis. Proppmätt nu ;)

dagens:

"KOM TILLBAKA OCH SÄTT DEJ ALBERT!" han säger det sista i värsta tjej skriket
alla börjar as garva , och jag va as kissenödig och hade majs i munnen så kunde inte andas , och skrattade så höll på att kissa ner mej. Alla började skratta åt mej , och annika skriker i mitt öra
"SPRING TIFFANY , SPRIIING ! "
och jag fick värsta skrattanfallet och lutade mej bakåt så att stolen välte och jag med ner på golvet , och jag ligger där o skrattar som f**n , och alla andra håller på att dö av skratt . Sen när jag ställer mej upp med stolen , då märker jag att stolen är sönder... asso de va helt sjukt va vi skrattade , de tog aldrig sluta. JAG FAILADE SÖNDER ! HAHAHAHHA ... sitter och skrattar nu , ni skulle vart där ;)

men nu ska jag iaf spela gitarr :D skriver väl sen antar jag , puss loveya!


jag och min älskling Gimlin .


tiffany är trött

Hejhopp gummi ----

sitter vid datan o är sjukt trött.orkar nästan inte göra ett inlägg. men gör de ändå , såklart!

skolan var seeg. Hade NO matte i början (tråkigaste av allt typ..) sen SO som va rätt okej för vi kollade på film hela lektionen eftersom vi typ hade minnesstund för förintelse saken. Sen hade man musikprofil i nästan två timmar , riktigt kul vare! haha , musik piggar alltid upp en :'D

Sen kommer jag hem och mamma sitter vid datan och kollar saker inför resan , heh.
Åååh så egentiligen måste jag plugga , men nu är de så att jag verkligen inte orkar , då kan jag väl få hoppa det idag ? (a) eller va säger ni ? man kan f*n inte alltid orka , skola hela dagen , sen hem o plugga , blir man nånsin av med skolan ? alltid nåt o göra liksom. NÅN SOM HÅLLER MED ELLER?

Ahja , nu ska jag spela gitarr , hörs senare . PUSS


Thailand !

jaha ny duschad och hemma från är riktigt härlig träning ! Körde ut mej helt idag , kämpade in i det sista , hehe.
men skönt var det , och matilda och jag hade grymt kul i omklädningsrummet , skrattade åt en jävla flaska som stog enam på en bänk ! hahah.
och innan vi skulle gå in till friskis så ramlar matilda vid ingången på isen, och vi asgarvar så vi knappt kan andas. Och efter träningen så går matilda försiktigt ut och säger här ramlade jag innan , och framför allt folk utanför ramlar hon igen på samma ställe , och alla bara skrattar. så jag gick fram och skulle hjälpa henne upp, men då la hon all tyngd på mej så jag oxå halkade , och halkade över henne ! fyf*n va alla skrattade , skämde ju ut oss totalt :$ haha men f*n va kul de va gumman ! :')riktigt begåvade!

Jaha innan man drog till träning så ropade mamma och johan på mej och dom andra tre , och så ville dom att vi skulle prata. Så berättade dom att vi ska till thailand ! o': vi ska hyra en egen villa , hyra en egen jeep ! Villan är värsta lyxhuset , (fick se de på bild) och stränderna är helt underbara! Vi ska åka i Juni , långt kvar , men vaf*n GAAAH va kul de kommer bli eller ?! och jag ska skaffa systemkamera innan jag drar mej ditåt...
det enda jag tycker är negativt är att vi kanske måste byta flyplan 3 ggr , och jag får panik när man är stressad och man måste hitta rätt sak att sätta sej på .. eller ni fattar ? Och så måste man ta sprutor ! det är de värstavärsta av allt. ÄR SÅ SPRUTRÄDD ! hatar det verkligen.. uscha. brukar svimma -.- och så ska jag för nya mitt pass som gick ut 16 nånting 2010 . haha !
jaja jag överlever om jag får världens varmaste semester , gaah va jag ska bli BRUN eller ??!

hehe , nu ska jag kolla systemkameror . sovmorgon imon ni vet ;)

pusspuss loveya!


Dagen

Hejhej allihop :D

idag har faktikst varit en helt okej dag . Har varit grymt kallt men annars har väl allt varit rätt bra . Slutade vid fyra , hoppade över idrotten orkade inte med den idag eftersom jag ska till gymmet nu om en timme .. hehe tiffany är biffN ! (a) kanske inte riktigt ne ... men ska ha styrke och konditions träning med fotbollen härligt värre! riktigt sugen på att träna fastän jag är sjukt trött . haha knasigt - ahja matilda kommer och hämtar mig vid sju tror jag de var , sen drar vi till träningen , efter ska jag hem , duscha , BLOGGA(Y) , och sen sova faktiskt. Jag behöver verkligen mer sömn, sover för dåligt känns de som. är liksom alltid trött :s

jahapp , nu ska jag plugga lite engelska (som jag inte kommer göra menmen..) sen ska jag byta om , vi hörs mina gullepluttar :*


haha min och Fannys humor ! men ursäkta min svenska det ska stå ALLA*

jag utan smink . theh


Tiffany ... sur

Heemma från en sådär bra träning. Missade nån pass och fick värsta vrede utbrottet ... ja jag har hög press på mej själv ! men vill man lyckas me nåt då blir man f**n sur om man misslyckas . Ahja misslyckades inte hela träningen iaf. o de är väl tur annars hade jag vart riktigt förbanad .
Ridningen gick faktiskt väldigt bra ändå , hade Hilma snällaste och segaste hästen , nt bästa blandningen när jag otålig och är på dåligt humör ! men det gick faktiskt bra ändå , kämpade på tills hon galoperade som en galning , hehe !
 
Nu sitter jag i en stor mysig luvtröja som är johans , hihi, och har nyss duschat , riktigt skönt med en iskall dusch ! uppfriskande , haha :D

Imon är det tisdag , om ni nt visste de redan ;) så imon börjar de med franska ... "suck" ... har läxa tills imon , men orkar verkligen inte göra den :( men måste ju så klart. Så ska sätta mej och översätta en hel text på franska, ahja kan nt bli mke mer tråkigt .
Men vi har lååång håltimma imon , så de är en rätt chillig dag eftersom vi bara har lektioner där man knappt behöver anstränga sej :'D

men nu ska jag översätta min text på "google översätt" ååh älskar den sidan ibland asso ! (Y)

puss på er , loveya !



HISS luvtröjor


träning.

Ahapp skola idag ! rätt OK dag idag eftersom alla våra vanliga lärare var sjuka , haha .jäkla liv vare i klassrummen , va de ens nån som jobbade idag ?

Iaf nu har jag lite bråttom så sammanfattar dagen lite snabbt och så skriver jag mer ikväll sen !

Nu har jag nyss ätit , och ska byta om till ridningskläder för nästa blir stallet ! sen när man e klar i stallet kommer mamma och hämtar mej och så kör vi och hämtar min lilla Annie (L) och så drar vi oss till träning i OG-hallen , fy vad härligt med fotbollsträning idag asso , tummen upp på det ! (Y)

ahja nu måste jag verkligen byta om , puss loveya !


Jag bloggtippsar !



Ojoj ni måste väl erkänna att hon är riktigt fin ?
isånna fall tycker jag ni ska klicka in på hennes finfina blogg (Y)
Riktigt bra är den kan jag lova er , så varför inte bara klicka på länken och kika runt lite ?

Puss på alla som gört , hon tackar er säkert !

http://miissawesome.devote.se/
http://miissawesome.devote.se/
http://miissawesome.devote.se/


Philip Andersson.

Okej nu ska jag berätta om den mest finaste pesonen jag nånsin lärt känna. Han har allt , han är ett hjärta av guld , han har ett leende som får alla att le. Han får mej att känna mej värd allt bra i världen , han får mej lycklig , han får min kropp att bli varm. Ibland bara känner jag att jag skulle kunna göra allt för att få vara i din famn philip. Det finaste nån nånsin gjort för mej de va när du berättade att du tatuerat din handled , och skrivit "mitt hjärta" på thailändska , och när du sa att de va mej du menade . Tårarna bara rann , och texterna du skriver . hjärtat du får mej alltid på bättre tankar .

Tack philip du är underbar.


Looks good



Dagens outfit är

Ett svart linne - H&M
En beige/leopardfärgade lite mer "stor" tunika - Gina
Ett par svarta skinnlappade jeans - Gina


Kalmar

Gomorgon gullepluttar!

Idag vaknade man vid 8tiden men gick inte upp förrän 10. Åt frukust osv..
Om en stund beger jag mej till kalmar för att kolla lite systemkameror och lite så. Vet inte riktigt vilken det är jag ska ha men ska kolla lite , och övertyga mamma om att jag inte kommer lyckas få den att se ut som min mobil (min mobil är helt sönder repad osv) (a) ja , jag är klumpig . men om jag verkligen vill vara försiktig då brukar jag oftast lyckas ! haha

Jahaja nu ska jag gå och göra mej iordning kommer skriva mer lite senare . Pusspåer !

Gimlin i rosa bil ... AWESOME!
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Hade som sagt väldigt tråkigt igår natt så jag bestämde mej för att göra en rolig bild i paint!
haha den är inte alls noggrann gjord men gjorde den bara på nån minut i paint så drf ;))


hemma och jag är lika begåvad som vanligt...

Va skönt det var att komma hem ... har bärt min cykel från OG-hallen och enda hem , för ni kan ju bara gissa vad jag lyckades med ? Jo jag tappade min nyckel ! som vanligt har jag tappat bort min nyckel igen , har tappat bort min skåps nyckel 3 ggr , tappat bort hus nycklar , cykelnycklar jag är en riktig naturbegåvning vill jag ju bara berätta . Är så arg på mej själv ska ni veta..
Ahja kanske inte är hela världen , men när jag kommer hem så säger mamma
"har du inte mött Johan(mammas sambo)?"
jag: " nej?"

"men du kan ju aldrig svara i mobilen heller ! nu har johan gått ut för att möta dej , så nu får du gå ut o leta efter han!"
så jag gjorde de , blev lite smått irriterad för jag var så förbanad innan , och jag var tvungen att springa hemmifrån enda till OG-hallen igen , och där möter jag johan .. som bara skrattar . Han har inte precis världens bästa lokalsinne , hahah !
menmen lyckas man med så mke som jag lyckas med då är man riktigt j**vla AWESOME!

Här kommer bilder sen dagen iaf:


Grymt oseriös bild , och har sebbes awesome mössa på mej! han vägrade ha den på sej så jag tog på mej den :D

Bild på mej och sebbe (y) dock är bilden väldigt suddig ...men ni får stå ut!

Jag spelade GTA (ägde ju sönder...) och Sebbe va social och pratade me sin kompisar från Boden ! älskar den dialekten , HAHA

Men fick ju inte spela så länge eftersom sebbe ville visa sina skills som han inte har !

Bevis på att han är handikappad , och att han har en söt GUL foppatoffla ...


Ahja tummen upp på härlig dag iaf ! Loveya

Og nästa

Ahapp nu är man hemma , dissade sebbe och martin (a) har ju lovat gustav att hålla han sällskap nu vid fem... men det är ju så sjukt kallt ute att jag trodde jag skulle få köldskador! haha överdriver lite kanske , men jag är alltid kall typ så är de skit kallt ute så blir jag ännu mer kall ... ahja nu ska jag dra mej till Og-hallen i en timme , får väl cykla dit så tar de lite kortare tid eftersom jag är lite sen nu (a) menmen gustav får överleva i några minuter ! herregu ;)

ahja bilder från dagen kommer senare ! pusspuss så länge :*


Gomorron ...

Kl är 10:00 ...hm de var ovanligt för mej att vara uppe nu på en helg ! haha :)
Vaknade iaf av att min kära hund slickade mej i ansiktet som vanligt ..mums. Och nu sitter jag vid datan i morgonrock och väntar på frukust (a)
Senare blir det antagligen att dra hem till sebbe som går på kryckor eftersom han är galet begåvad (yy'
vid fem drar jag mej till OG-hallen för att hålla Gustav sällskap när han ska kolla innebandymatch , ååh va snäll jag känner mej !
Iaf tummen upp på en sålänge bra dag (y)

Nu ska jag duscha , skriver senare ! loveya


Bild sen sommaren i Halmstad , usch va man längtar efter värmen !


sebastianebest.devote.se



alla kollar hans blogg !
sjukt underbar o fin så vrf nt bara kolla ;)?

sebastianebest.devote.se

sebastianebest.devote.se

sebastianebest.devote.se


underbart



Min säng är helt underbar ! Somnar direkt om man lägger sej där :')
en dag ska jag gifta mej med min säng :$ älskar den !


tack matilda.

Okej , nu börjas de bloggas igen. Riktigt länge sen och jag brukar ju vara duktig på att säga att jag ska hålla mej till bloggandet men sen gör jag inte de ändå... men somsagt ska väl FÖRSÖKA hålla mej till det nu!
Har vart lite tjat om att folk vill att jag ska blogga , så varsego alla nu har jag börjat igen. Matilda har fixat lite med min blogg , tack gmn blev riktigt AWESOME! (L)

Kan ju berätta va som hänt undertiden som jag inte bloggat !

Hemma har vi blivit en hel ny familj. Mammas särbo har flyttat in med sina två barn. Så nu är vi sex stycken i familjen ! varannan vecka blir det nästan för trångt här eftersom då är alla småbarn här , så då håller jag mej mest uppe på rummet. men det funkar väl de oxå.

Det har hunnit vara julafton och så har de ju blivit nytt år 2011 (yy' detta ska bli det bästa året har jag bestämt mej för ! Det enda som jag hatar med julen och allt , är snön och att de ska vara så kallt ! ;s Tycker att de kan vara snö högst i en vecka och sen att de smälter bort och blir jätte varmt , hade vart galet skönt...

Iaf idag är de ju fredagsmyys(a) ska bara ta de lugnt ikv , och imon blir de antingen att åka in till kalmar och hitta på nåt eller spela in låt med matilda. Får se va som händer ...

Nu ska jag äta o sen se film , pusspuss :*


Bilder från 2010-2011:

Myskväll
med min tjej :)!


Gimlin på julafton ;)

Nästan hela familjen på julafton.


RSS 2.0