Blåbärshoppning !

Hejhej :D

Idag va de ju blåbärshoppning då (Y) Hade Doc och de gick bara mer än BRA ! Hade noll fel och Fick en rosett :'] Var väldigt nervös igår men när jag väl var där var de ingenting . haha men efter jag hade hoppat skakade hela jag (a) Men jätte glad att det gick så bra som det gjorde (Y) Här kommer bilder :



Banan jag hoppade :) mer komplicerad än va den ser ut att vara ;s


Jag och Doc (L)


Finns ingen bättre häst ! :)

Öland

Tjooooosan :D


aha idag blev de Öland. Sola och bada (Y) Man har ju fått färg nu iaf(h''
Och nu sitter man här o tråkar o dunkar musik :D Ska snart äta grillat, mumms -- Imon blire att gå upp tidit , och sen dra till stallet , blir blåbärs hoppning imon (Y) ska hoppa Doc. Hahah ett lycka till kanske ?;) Sen efter blire söderåkra , ska träffa nåra där dåva . Bloggar mer sen .


Pussseen;*


17:54

Tjosan

Idag har typ varit världens drygaste dag . Däckat så fort jag suttit stilla. As trött har man varit ! Men gutt att man nt har skola imon  ? :D (Y) Ahja , idag har ja typ nt gjort nånting .. bara tjilllat , men imon blire att sola , och på kvällen kolla på fotboll och vara barnvakt :) heheh , hoppas de blir kulit iaf ((:

Pusseeen;*


Tiffany ..


Godnattdåva

Godnatt ? ;D


haha sitter i vardagsrummet , och småungarna springer som bara den runt i hela huset... kan inte fatta att dom INTE är trötta så som dom hållt på xd Hela dagen har man haft dom små gosungarna klängandes på mej ;D Men de har varit Mys. Ahja orkar nt blogga mer nu , blir er imon "!


Pusseen;*

Bästa midsommaren ever

Hejhej !

Igår blev de ju att fira midsommar då i Söderåkra(Y) De var massa folk där vissa kände jag och vissa inte. De var fan as kul med alla lekar dom hade hittat på xd Sen senare efter vi ätit , så gick jag och Emilia , och Kasper till Ekvallen och spelade fotboll . Sen stack vi hem och åt mat igen-.- sen gick jag och kasper till Adam, så va vi typ där o lite. Vi två på natten eller nåt sånt gick jag hem till johan och la mej o sov- as trött va jag ;d Ahja sjukt mysig dag/natt (Y)

Pusseenn;*


Uffe och Micke kör jägaren xd

Zilco gör jägaren ;D

Tayson e plötsligt borta och då hittar vi han i Mickes damm där han badar x'd


Gla midsommar alla ! :*

Hejhej ! :D

Aha nu sitter jag vid datan och målar naglarna (A) Och snart ska man till Söderåkra och fira Midsommar med massa folk (Y) Och jag e nåt sjukt sugen på jordgubbar ;o nån som vill komma hit med några åt mej ? ;$ 
Sen tummen upp på att de SÅ fint väder (YY) asso helt otroligt att det är fint väder på midsommarafton ?;O 33 grader i solen , de e fan sjukt :D ÄLSKAR SOMMAREN ! (L)

ALLA får sms mej ikväll tycker jag ! :)

num : 0760596222



TiFfAnY

ÄLSKAR SOOLEN

Hejhej .

Igår blev de en hel dag full me mys ! (y) Jag va först med Annie , så solade vi här. Sen stack vi te Risse med Tildis. Och badade och solade. Sen åkte jag Och Annie hem till henne . Och sen åkte vi och hyrde två skräckisar och en sorglig film ;( (Y)

Film 1 : The Cildren . Uscha jag och Annie hatar småbarn efter den filmen.
Film 2 : Orphan . Rätt sjuk film så man blir as rädd för att gå i mörker sen (a)
Film 3: Allt för min syster. Jag och Annie låg och grät som fan . ;( riktigt sorglig och en riktigt bra film !


Vi såg på film till 06:00 , Sen efter sista filmen däckade jag (a) Vaknade av att Tilda ringde mej på morronen och ville te Risse med oss -.- . men jag stack hem och städade och packade grejor tills imon ;) Sen åkte jag med Becka , Annie , Tilda, Frida , Emelie , Och Hugo till Risse och badade . härligt värre !



Pusseenn;*'





Annie är något av IQ - befriad :'D


Regn e bläääää

Hejhej !

Igår blev det att vara barnvakt åt lillsyrran. Vid tolvtiden nånting åkte vi in till "stan" och åt lunch med mamma då. Sen när jag och Bella skulle hem igen så började de spöregna och hagla så vi fick ställa oss under Lidl taket . Och där stog vi i en timme-.- Vattnet blev så högt så fötterna täcktes , och de va Piss kallt ute;s Men efter ett tag slutade de så vi åkte hem igen.

Nån timme efter så blev det att åka till stallet :D Jag hade Fatima, älskar den hästen (Y) Helt underbar och genom snäll :) Idag blir det hoppning och ska ha Fatima igen , härligt värre (L)

Bloggar mera sen !


Puusseenn;*



REGN...



Fatima älskling :)

Tiffany ft. Fanny

http://www.youtube.com/watch?v=6HTJysYi9ms&feature=related

Jag och Fanny. Fanny har skrivit låten :)(L)

Jag sjunger -

http://www.youtube.com/watch?v=i9NM8vUpYEM


mobba nt (a)

Bergkvara .

Hejhej !


Hela helgen i Bergkvara , så har inte kunnat blogga i huvudtaget ;( menmen får blogga nu ist  !

Ah i helgen va jag då i Bergkvara hos mammas kille. Va där med mamma och Bella. Vi åkte dit på fredan och har varit där tills idag då. I lördags så kollade man på B.A.I.F (Bergkvara IF) när dom spelade mot Djurgården (y) hehe , ah Berkvara förlorade ju då . men kul att titta på :) Sen va de att åka hem och grilla. Och så dunkade vi musik tills 01:00 eller när de va - för alla däckade till slut x'd Men de har varit en riktigt härlig helg så tummen upp (Y)

Imon vetja nt va jag ska göra , blir väl att dra ut me nån ? ;) Och sen på kvällen blire att rida ! hihi hoppas de blir hoppning ;)


Puussseenn;*




Jag och tyra (L)

Grattis min älskade Elvis ! :)

Min saknade lilla snutta ska förlova sej !
Bästavänner sen vi var små , och våra minnen glömmer man aldrig .:)

Jag finns alltid och stöttar dej , faller du så tar jag emot dej , hjälper dej tills du kan stå på dina egna ben ... Jag Älskar dej gumman , och jag önskar dej all lycka till ! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta (L)


2010-06-15 21:50 kom världens sötaste unge till jord3n!

Hejhej !


Idag har jag bara legat i solen och schteekt (h' förutom när man åkte till tandläkarn ;s hade inga hål iaf (y) Efter de gick man lite och kollade efter bhar och bikini me Beckus .

Och förresten GRATTIS till Becka gumman ! Hon har fått en lillasyster igår kväll 21:50 ! Hon e så himla sööt ! och längtar tills man får träffa den lilla snuttan på riktigt ! (L) Becka vi har iaf bestämt ett bra namn , hehe din padre ska bara gå med på de ;) Vilka tkr inte att Gabriella äe ett jätte fint namn ? ;o jag och becka tkr de iaf e jättefint (Y) haha , loveya gummsan !


Pussseenn ;*




Becka (L)

PEPSI

Någon som är sugen på att skaffa hund ?

Isf har min moster tänkt att sälja sin söta hund Pepsi. Han är en blandras, och mycket fin ! Han är barnvänlig och lekfull .

Intressrad ?  isf mer info på : http://www.blocket.se/kalmar/Vacker_blandrashund_soker_aktiv_agare_27293839.htm?ca=18&w=1

hör av dig så snabbt som möjligt annars kanske du inte hinner få den sötaste hunden som finns ! :)




Detta är sötatse Pepsi.


SOMMARLOV !

tjosan i trosan ;)

Idah blev de att stiga upp vid kl: 06:00 . heh Cornelia väckte mej . men hon lyckades inte riktigt få upp mej (a Men när jag väl va uppe så gjorde vi oss iordning sen kom Fanny(y) sen åkte vi med Connes pappa till skolan då.

Sen samlades typ hela klassen . Sen gick vi te kyrkan . och efter de var de bara att fira att vi fått sommarlov :D Nu sitter jag och ska göra mej iordning , för ikv blire grillfest dåva ! (Y)



Pusseenn;*




Alla gullungar ! ;*


Jag sjunger (:

http://www.youtube.com/watch?v=j4AsxfEeDMk

Regn...

hejhej !

Uscha idag va de en kalldaaag.. va ute hela dagen. De va ju finalen idag . hehe .. vi vann nt ;( menmen fick kolla på dom andra när dom tävlade. De va typ varmt hela tiden , men så skulle de ju börja regna mitt i allt.Så va helt dyngsur och höll på att frysa ihjäl när man kom hem ! ;s
Rätt lyckad dag ändå.

Nu sitter man vid datan igen ;d kom nyss hem . varit och klippt mej (y) jag blev nöjd iaf (: Nyklippt till avslutningen imon , JIPPIIE SOMMARLOV IMON ! :D:D

Snart ska man till Cornelia och sova där tills imon. Så fixar vi oss tsm sen ! (y) Massor av bilder kommer imon !


Pussseeen;*




Blä på bilden. Men har bildbrist !


Jakten på den runda rektangeln

Hejhej.

Igår blev det att va me Cornelia(L) Massa kul hade vi. Först tog vi massa bilder (; och sen "bakade" vi hallon paj :D as gott! (y) sen åkte vi hem till Connes mamma och färgade håret på Conne . De blev jätte fint :) Medan Connes mamma färgade håret på henne så gick jag runt och pratade med hennes katt x'd haha , och sen åkte vi hem till hennes pappa igen och sen åkte jag hem. Men tummen upp på en mysih söndag ! (y'

Idag va de jakten på den runda rektangeln i skolan. De e varje år typ. Och man gör olika saker på olika stationer. As kul va de . Men de e mycke vatten och äckliga saker man ska äta ;s så lite läskiit varre (a'
Imon blire finalen , till dom som gått vidare. Hoppas vi har de så klart ;) Och sen ska man se när niorna och lärarna spelar fotboll mot varann. Så de blir tjillih dag imon (y)
Ahja . Bloggar kanske mer imon.



Pussseenn ;*






Jag och Cornelia. (L)

Jag suger på att uppdatera min blogg , förlåt !

Hejhej!

ska bli mke bättre på att uppdatera min blogg har jag bestämt nu (y'

Nu har Matilda gjort ny design me bloggen och ny header åt mej , tack gumms älskar dej (L)

Igår blev det att åka till Bergkvara , och vara där med typ johans kompisar och han kusiner . De va kulkul :) Sen idag blev de att stressa upp på morgonen och åka till kalmar , men hade glömt mina pengar så fick åka hem innan och hämta dom och sen åka till Kalmar. Där mötte jag upp Annie och sen kom pappa. så åt vi lite med pappa och pratade lite med han. Sen gick jag och Annie och shoppade (Y)

Jag köpte:

ett nagellack
plutt till näsan
klänning

efter de åkte Annie hem och jag gick och mötte pappa igen. sen drack vi kaffe och så kom mamma och hämtade mej så var de bara att åka hem. :)

Men tummen upp på en helmysih dag ! (Y)

Lovar att blogga mer imon !



Pussseeennn ;*





haha ... hmm ?

21:11

Sitter här vid datan och tråkar sönder. Riktigt tjillig dag va de iaf idag i skolan . hade ute dag hela dagen och slutade två timmar tidigare(y) men de började ofc spöregna -.- så fick gå hem helt dyngblööt.
Efter va de att åka till ridningen :D  Lekte med hästarna idag ! vi sprang med dom och hoppade . (Y) skit kul va de :) 30 juni blire hopptävling med Doc ! Ge mej ett lycka till kanske ? ;)



Pusseeenn ;*


RSS 2.0